Kommande evenemang 2016

Vandringsleden är planerad för att du/ni själva skall kunna uppleva områdets natur och kultur i eget tempo och när det passar just dig. Här följer tre guidade visningar under sommaren med olika teman. Välkomna!

Sommarens program 2016 i Dämbaskogen:

Alla program går i lugnt tempo i lättgången terräng med gott om plats för frågor och reflektioner. Starttiderna är alla anpassade till fåröfärjans ordinarie turer. Denna natur- och kulturled ligger ca 900 m norr om Solhaga camping.

Söndagen den 26 juni 13.15 – ca15.30 samling och start vid infotavlan. Specialguidning kring områdets flora med biologen och lektorn Torbjörn Lindell. Kaffe serveras, frivillig entré!

Torsdagen den 14 juli 17.15 – ca 19.30 samling vid infotavlan, senaste nytt om den pågående arkeologiska utgrävningen  på området, samt lite om 2015 års resultat. Varm korv med tillbehör, vegetariskt alternativ finns, frivillig entré!

Torsdagen den 11 augusti 17.15 – ca 19.30 samling vid infotavlan i Dämbaskogen, allmän guidning av områdets natur, historia och arkeologi. Varm korv med tillbehör, vegetariskt alternativ finns, frivillig entré!

Vid ihållande regn ställs programmet in, se Facebook för eventuellt nytt datum.

Varmt välkomna hälsar familjen Brobäck! Calles mobil 070 636 57 22